2011-08-12 | 18:28:15

Mitt Liv, del 1

Hej, ja, nu tänkte jag göra så att jag ska ge er lite information om mitt liv, ja en liten del i taget dvs. I lite drygt tre år, bodde jag och min familj i USA. Vi bodde i Flemington New Jersy. För att vara exakt. Så, jag tänkte ge er lite information om den tiden. De här är bara ca 0.1 % av alla bilder som jag tog under den tiden. Men, tänk på en sk, jag gick i 1:an,2:an och 3:an, så jag var kanske.... 5-7 år gammal? Så, mobbas inte ;)
Jag ska börja med en del som jag tror att ni kommer att gilla, eftersom att vi bara bodde ca en timme utanför New York, så var vi där nästan varenda helg. Julen, våren och hösten tillbringade vi där! (För på sommaren var vi här hemma!)
Nu ska ni få se lite..
Här är en typiskt bild av NYC. Skyskrapor, (inte Empire state, utan Crysler är de ni ser)
Jag har varit uppe i både Epirestate och Top of the rock mm. Ni tror nu säkert att jag är lite...vad ska man säga? Snobbig? Nej då, New York var magiskt. Men jag trivs ändå bäst här hemma!
New york på vintern var nog bäst, när nysnön började falla, den stora JÄTTE granen var på plats, och lysande lampor var överallt! Helt magiskt asså!
(Ja, jag vet, den e på fel håll, ni får leva med de!)
Som ni kanske förstår så var New york en stor del av mitt liv. Och som 6 åring(?) så var de inte alltid så lätt med allt oväsen, alla lampor och så alla nedrans, tutande bilar!
Men även om jag tillbringade min tid i New york väldigt ofta. SÅ bodde jag ju inte där. (Thank god!)
Nej, jag bodde i New Jersy. Flemington då. Där var allt mycket lugnare. Som om ni tänker er Torslanda, fast så förstorar du husen och träden osv gången 2000!
Här har ni en liten bild på centrala Flemington. (Lite skillnad från NYC va?)
Där gick jag i skolan, bodde, hade alla kompisar osv. Hade jag varit lika gammal som jag är nu. SÅ hade de varit mycket svårare att flytta. Dels för att jag nog hade haft de svårare att byta ut alla mina kompisar så snabbt, och dels för att jag skulle få byta miljö så snabbt! Men, som sagt, jag var nog bara 5 år när vi flyttade, de var samma år som jag skulle fylla 6.
Men i alla fall. Ni kanske vill ha något som har med hästar att göra med;)? De ska ni få, för i Flemington träffade vi en liten (Sjukt liten!) häst. Ni ska få se...
Ser ni eller!? En väldigt liten häst. Tänk er såhär. Den lilla tjejen bredvid (Min syrra) är bara 2,5 år. Och väldigt liten, och kolla på hästen. Den är mindre än henne. Hästen heter Peanut. Och de var en NJ bo som ägde henne. Jätte söt liten ponny!
Jag har som sagt tusen bilder till som jag kan visa er. Men de skulle ta 5 minjoner år att lägga ut alla dem och skriva om allt. Så, nu ska ni få höra. År 2004 flyttade vi till USA. Och År 2008 flyttade vi hem igen. Men, hösten 2009 åkte vi tillbaka för att hälsa på osv. På min (f.d) skolgård, kunde man skicka in ett meddelande, och de ristades in på en sten, tegel sten för att vara exakt. Kolla här...
Som om jag dog, nej haha! Men ändå, de var bara några få, och fatta vad kul. Där kommer jag alltid att vara. Helt perfekt, de är också de perfekta slutet på den här delen av mitt liv, om man kan säga så. Ja, för n u orkar jag inte skriva mer, så. Ses!
Love yá!
/Rebecka
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!