2011-05-24 | 16:07:23

*Rubrik?*

Ja, som ni kanske märkt så har jag inte bloggat på ett bra tag. Men de kan bero på att jag inte har gjort så mycket. Nu vet ni ju hur en vecka i stallet ser ut för min del. Och jag tror inte att ni ORKAR lyssna till alla krubbor jag tvättat, boxar jag mockar and so on...
Ja, så jag har bestämt mig för att ha min lilla blogg som något där jag bara kan skriva av mig lite. Allt från hästar och stallet, till skola och ja... kompisar?
Något jag dock måste fixa är en heder. Jag har PHOTOSHOP ELEMENTS 8.0. Men jag har ingen aning om hur man använder det, hehe. Så jag ska be min gode vän, eller en av dem i alla fall. Att fixa det.
Bilder och frågestunder, och inte minst BESÖKARE. Det måste bara fixas, eller hur? ;)
Det var la typ de jag ville ha sagt. Just nu sitter jag hemma och tråkar...
Det är ju tisdag, vilket betyder LÅNG dag i skolan..
Och åka till stallet efteråt? Nej, då är jag inte i stallet förrän typ halv fem, så ork!
Jag tycker personligen att jag måste bli bättre på att uppdatera, eller vad säger ni?
Nu behöver ni inte lyssna till mitt tjat längre. See yá!
/ Rebecka
2011-05-18 | 19:17:32

Humm.....

Ja, som ni kanske har förstått så var jag i stallet idag. Men.. det fanns inte så mycket att göra. Jag mockade, tvättade krubban och vattenkoppen. Och så borstade jag av fönster "brädan".
Ja, och så borstade jag av hela honom såklart. Eftersom att det regnade så var hästarna helt blöta. Så jag fick börja med att ta en pigg borste för att få bort lera. Sedan en rykt sten (han fäller) och så en handduk efter de, då var han hyfsat torr. Redade ut man och svans.... ja, ni fattar.
Från en sak till en annan, jag funderar på att köpa detta bruna schabrak från hööks.
Och den här grimman, också från hööks
Vad tycker ni? Jag tycker personligen att Felix passar i brunt, men om ni inte tycker de så...
Men i alla fall. Jag har ju redan ett brunt fleece täcke, eller ja, ett skritt täcke då de är utan magremmar, men jag har en mag gjord för det.
Ja, det var nog allt. Imon är det ridning, och mark arbete, för nästa gång är det hoppning (BLÄ!)
// Rebecka
2011-05-15 | 13:03:42

Love U Boy...

You made my heart complete.....( bilden är tagen när Anna skulle spika fast en av hans skor, sommaren 2010 )
2011-05-14 | 17:09:52

Stallet 13/5

Ja, idag, (eller ja, igår då) var jag i stallet. Jag kom dit redan vid ca halv ett då jag hjälper till med en av privat hästarna osv. Men de ska vi inte tala om nu. Jag "vår städade" hos Felix. Föst, vid tre typ. Borstade jag honom. Sedan, när han gick lektion så tvättade jag krubban och vattenkoppen. Och sist, så mockade jag. Fönstret? De tar jag någon annan gång. Ni ska få se lite Före/efter bilder.
Nå? Vad tycks?
Och så vatten koppen. ( de svarta går ej att få bort )
Ja, jag tror att det var allt.
/ Rebecka
2011-05-13 | 12:39:27

Our Story

Ja, ni har nog förstått att jag har ridit och skött Felix ett bra tag. Jag älskar honom mer än något annat. Men så har de inte alltid varit. I början t.ex, jag var livrädd för honom. Han var sur och tvär, och jag blev både sparkad och biten ett antal gånger. Men jag var envis! Och med tiden började vi lära känna varandra bättre. Som sagt så är jag ca 13 år just nu. Men jag var betydligt yngre när jag började rida honom.
Här t.ex, första gången jag red honom. Jag tror att jag var 7 år.
Men jag var såklart inte skötare på honom då. Och när jag fyllde 10 så fick jag äntligen bli det! Och jag var helt överlycklig! Jag skötte honom nästan varje dag. Men han var ju inte mycket gladare för det. Han var som sagt sur och grinig.
Något som jag alltid hade problem med var hoppningen. Felix var nämligen livrädd för oxrar/plank osv. Så VARJE, och jag menar VARJE hopptävling så antingen vägrade han ut os eller så slängde han av mig. Så jag tog nog efter honom lite, jag började också hata hoppning. Så jag slutade hoppa helt enkelt. Men en dag, sa min ridlärare."nu är du anmäld till tävlingen på söndag". Jag blev helt liv rädd. Men efter om och men så var jag med, jag var het säker på att jag skulle ramla av. Men på något sätt så gjorde jag inte det. Den känslan, att flyga ÖVER hindren, den var helt fantastisk.
Här är vi, jag och Felix med en helt vanlig Clear round rosett. Men just den rosetten kändes som en guld medalj i VM.
Och så var de ju sommaren 2010. De var nog den bästa sommaren i mitt liv. Skötarna fick rida ner hästarna till grön betet. I hästevik. Jag red både ner Felix och upp till bulycke igen efter betet. Sommar,sol barbacka, och så hästar. Vad mer kan man önska sig?
Ritten ner till betet. De tog väl ca 2 timmar att skritta dit. Jag önskar de hade tagit längre tid....
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!